Gymgemak in je broekzak

In 7 minuten de beste gymles, gewoon op je telefoon.

Betere prestaties

Bewegen zorgt voor betere prestaties op de vakken rekenen, taal en lezen. SMK is een digitale lesmethode met kant en klare lessen, waarmee de leerkracht in 7 minuten zijn les voorbereidt.
Het geeft hen tijdens de gymles de kans om de kinderen te stimuleren en aan te moedigen.

Volledig getest

De methode is volledig getest op 15 scholen en wordt momenteel op 176 scholen gebruikt. 
Onderzoek toont aan dat bewegende kinderen, slimmere kinderen worden.

Voorbeelden door kinderen voor jullie leerlingen

Als kinderen voorbeelden zien van leeftijdsgenoten, dan kunnen ze zonder verdere verbale uitleg de beweging uitvoeren. Plaatje, daadje. Oefenen. Plaatje, daadje. Oefenen. Video’s van die voorbeelden zitten in allemaal in SMK.

Steeds meer scholen, leerkrachten en leerlingen gebruiken SmartMovingKids

Scholen
0
Leerkrachten
0
Leerlingen
0

Onze unieke oplossingen

Digitale methode

In slechts 7 min de les voorbereidt en digitale voorbeeldondersteuning. Nooit geen stress meer over een goede gymles.

De beste lessen

Voor alle schoolweken zijn alle lessen kant en klaar. Uitgebreid getest in het werkveld op 15 scholen. Leerkrachten doen waar ze goed in zijn leerlingen aanmoedigen en stimuleren.

Nieuwste inzichten kant en klaar verwerkt

De nieuwste kennis over bewegen en leren over het ontwikkelen van structuren in de hersenen is verwerkt in deze lesmethode. Die aanpassingen maken het geven van gymlessen eenvoudiger.

In de ontwikkeling van de kinderen op de basisschool is bewegen een zeer belangrijke component. De opdracht van elk team is om de kwaliteit van de lessen bewegingsonderwijs te maximaliseren. SmartMovingKids levert jullie GEMAK.

Ben jij nieuwsgierig naar het wetenschappelijk fundament? Klik dan op de groene button.

Download

Onze klanten aan HET WOORD

SmartMovingKids zorgt dat de groepsleerkrachten en wij, als buurtsportcoaches, vanuit een kant en klaar jaarplan de lessen verzorgen. Altijd geslaagde lessen, die perfect passen in de ontwikkeling van de diverse leeftijden.
Tom
Vakleerkracht LO
Een groot voordeel van het werken met SmartMovingkids is, dat de leerkrachten binnen de meeste leerlijnen weinig hoeven klaar te zetten. Ook is het fijn dat de voorbereiding van een gymles in 10 min gepiept is. Als je even niet meer weet hoe de les precies in elkaar zit kan je ook makkelijk de les openen op je telefoon. Via de site kun je ook nog eens van elke oefening een filmpje zien waardoor het gebruiksgemak nog enorm vergroot wordt en je een oefening snel snapt. Gymles voorbereiden is ineens een stuk simpel geworden.
Directeur Burgerschool Dokkum
Voor de leerkrachten een snelle, gebruiksvriendelijke en duidelijke wijze waarop ze lessen kunnen voorbereiden én uitvoeren, onder andere door het gebruik van veel foto’s en filmpjes. Kwalitatief goede lessen die een belangrijke rode draad vormen en toch voldoende ruimte bieden voor eigen inbreng!
Anke Margyt Jacobs
BSC gemeente Noard East Fryslan